dissabte, 30 d’abril del 2011

Conferència Nacional per a l'Estat Propi a Barcelona

Després de la reunió de la Comarcal, celebrada el 19 de març a Santa Coloma, l'Albert ens va venir a explicar el projecte que, a nivell de Catalunya, s'està gestant per fer el segon pas cap a la independència, un cop enllestida la fase de les Consultes.

 L'Albert Vilà, de Caldes Decideix i integrat a la Permanent de la Coordinadora Nacional.


Així doncs, el dissabte 30 d'abril es va celebrar la Conferència Nacional per a l'Estat Propi a l'Auditori del Palau de Congressos de Barcelona, amb la missió d'aprovar un full de ruta que  ha de permetre construir l'Assemblea Nacional Catalana, una gran entitat a nivell nacional que treballarà, des de baix i transversalment, per fer possible que el dia que se celebri un referèndum vinculant es pugui guanyar.
Els de les plataformes locals serem les cèl·lules que durant la vida d'aquest projecte a tots els pobles de Catalunya, per això tres membres de RD van assistir a aquesta reunió de la Junta: en Marc Panella, en Carles Peradalta i en Lluís Barnés. Aquests ens van explicar que a la Conferència es van aprovar el Projecte de Declaració de la Conferència Nacional per a l'Estat Propi i el Full de Ruta.
A part d'aprovar aquests dos documents també es van escollir els membres del Consell Permanent i del Secretariat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada