dilluns, 8 de novembre del 2010

RD: Entitat de Riudellots

Cap a finals de juliol, havent passat ja el 25A i veient que molts dels membres de RD teníem ganes de seguir treballant, es va proposar la conveniència que Riudellots Decideix es constituís com a entitat sense ànim de lucre, per poder realitzar actes i tenir tot tipus de suports (particulars i institucionals). La proposta va ser aprovada per unanimitat. Dies més tard es va procedir a la redacció dels estatuts de l'entitat (també aprovats per unanimitat), prenent com a model el que s'havia extret a la web de la Generalitat i adaptant-lo a les característiques pròpies de RD. També es va formar la Junta Directiva:
  • President: Guillem Burset i Camps
  • Sots-presidenta: Mariona Xirgo i Carrión
  • Secretari: Joan Llinàs i Pol
  • Tresorer: Lluís Xirgo i Teixidor
  • Vocals: Lluís Barnés i Tarrés, Àngels Bosacoma i Costa, Jordi Camps i Roure, Gabriel Esquius i Fuentes, Jaume Juher i Barrot, Francesc Xavier López i Cadena, Marc Panella i Riera, Narcís Panella i Xifra, Carles Peradalta i Palau, Òscar Roqueta i Roca, Marc Vilà i Casas, Jaume Xiberta i Solé, Judit Xiberta i Armengol, i Pau Xiberta i Armengol.
Quan es van tenir totes les signatures i còpies de DNI, es va anar a registrar tota aquesta documentació als Serveis Territorials de la Generalitat a Girona des d'on, el mes de novembre, ens van confirmar que ja estàvem constituïts com a entitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada