dimarts, 16 de març del 2010

Acte de presentació de la Comissió i conferència del CCN

Cartell de l'acte amb el CCN.

El dia 16 de març del 2010 va tenir lloc la presentació de la Comissió de Riudelltos Decideix. Es va fer a la sala polivalent, als baixos de l'Ajuntament, i va tenir un èxit espectacular: la sala pràcticament es va omplir amb més de 100 persones. 

Per començar, en Joan Llinàs va explicar una mica qui som ja que era el primer cop que fèiem un acte i calia explicar a la gent els nostres objectius i el perquè del nostre ferm convenciment de que la independència és l'únic camí.



En Ramon Carner és el President del Cercle Català de Negocis. És empresari de Sant Feliu de Codines, i és conegut per la distribució de productes en clau catalana, la més destacada Alter Cola (Cola Catalana).




En Jaume Vallcorba és empresari i Sots-President del CCN. Ell ens va parlar del dèficit fiscal i les limitacions del desenvolupament català.



L'Àlex Sànchez és el responsable de noves tecnologies del CCN i ens va parlar dels avantatges d'un estat propi i el seu full de ruta sobre el futur de Catalunya.




Després de la xerrada d'en Joan, els del Cercle Català de Negocis van fer una conferència (amb algun problema de llum, encara arrel de les conseqüències de la passada nevada) explicant tot el que fa referència al tema econòmic a Catalunya, comparant-ho també amb altres estats. La idea general, extreta de la seva pàgina web, ve a ser que "l'efecte de la no reinversió de la riquesa produïda a Catalunya, reconegut finalment per les escandaloses balances fiscals, suposa enormes dificultats per mantenir les empreses dins d'un mercat cada cop més globalitzat i competitiu. (...) La inversió asimètrica de Catalunya respecte altres zones de l'estat espanyol suposa una competència deslleial, clarament injusta, desproporcionada i simplement intolerable". Però la nota optimista és que malgrat les adversitats, Catalunya sempre ha seguit endavant, i esperem que aquesta vegada no en sigui l'excepció. I per sort, cada vegada més gent està convençuda de que només existeix una única solució: l'autogestió, la llibertat absoluta, la independència d'Espanya. 
A part de llegir tot això a la seva web, també hi podeu calcular la nòmina catalana. De vegades l'argument econòmic és el que convenç a més gent, no dubteu en fer-lo servir i calculeu quin seria el vostre sou si fóssim un país independent.

Es va valorar com enormement positiva l'assistència en aquest acte que va resultar de gran interès per la major part d'assistents.

Assistents a la conferència del CCN.

D'esquerra a dreta, els tres conferenciants del CCN i en Joan Llinàs, actual president de RD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada