dilluns, 22 de març del 2010

Reunió amb les Entitats de Riudellots

El 22 de març del 2010 es va convocar als representants de totes les entitats de Riudellots per fer una reunió i per convidar-los a participar en el desenvolupament del 25A, tant pel que fa als actes com al propi referèndum.
La reunió es va obrir amb la presència dels representants de les següents entitats:
  • Agrupació sardanista
  • Associació de Comerciants
  • Ateneu de la Dona
  • Colla Gegantera
  • Esplai
  • Penya Barcelonista
De les 24 entitats que hi havia aleshores, només 6 van assistir-hi. Cal destacar la resposta negativa de l'Associació d'Industrials i dels Donants de Sang, així com la manca de resposta d'algunes entitats com l'ACER i la Llar de Jubilats.
 
Des de la Comissió es va informar a les entitats assistents de les possibles formes de col·laboració, molt especialment pel que fa a aprofitar els seus actes per fer campanya o vot anticipat i a estar a les meses el dia 25 d'abril. 
L'Agrupació Sardanista i la Colla Gegantera es van mostrar plenament disposats a col·laborar amb la Consulta com a entitats, mentre que la resta d'entitats assistents van comprometre's a assegurar la col·laboració dels seus membres que ho desitgin a títol individual. Tot i així, en general van manifestar que en els propers dies informaran més detalladament de la qüestió a les respectives juntes i associats. 
De moment, la Colla Gegantera ja va manifestar que el mateix dia 25 d'abril, en el marc d'un acte que tenen previst dins de les Jornades Interculturals, col·laborarien activament amb el referèndum fent "votar" els gegants i portant gent cap al lloc de votació.
 
L'Esteve i la Roser (els gegants de Riudellots) juntament amb la Colla Gegantera i els grallers.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada