dimecres, 17 de març del 2010

Carta a les Entitats del poble

Durant el mes de març vam redactar una carta per donar-nos a conèixer a les entitats de Riudellots:


"El proper diumenge 25 d'abril els ciutadans de 16 o més anys, empadronats a Riudellots de la Selva, independentment de la seva nacionalitat, podran acudir a la Casa de Cultura de Riudellots per poder votar davant la següent pregunta:

ESTÀ D'ACORD QUE CATALUNYA ESDEVINGUI UN ESTAT DE DRET, INDEPENDENT, DEMOCRÀTIC I SOCIAL, INTEGRAT EN LA UNIÓ EUROPEA?

Podran votar totes aquelles persones empadronades a Riudellots majors de 16 anys. Per votar s'haurà d'exhibir algun d'aquests documents:
  • Document nacional d'identitat
  • Carnet de conduir 
  •  Passaport
  • Targeta de residència (NIE)
En cas que no figuri l'adreça d'empadronament en algun d'aquests documents caldrà, a més, un certificat d'empadronament que fàcilment serà emès per l'Ajuntament. També hi haurà l'opció de poder votar per anticipat en diferents zones habilitades a tal efecte durant les darreres tres setmanes de la celebració de la consulta pels que no puguin dur a terme la votació aquell dia.

Una participació important al referèndum demostrarà que som un poble madur i responsable, que vol decidir el seu futur amb plena llibertat i respecte per a tothom. Amb aquest acte democràtic ningú no podrà negar la validesa moral i la força del resultat que surti de les urnes, sigui quin sigui. Per això cal, però, que tots i totes anem a votar el 25 d'abril!

Per això, la Comissió Organitzadora del Referèndum per la Independència de Catalunya a Riudellots de la Selva estem oberts a qualsevol tipus de col·laboració, ja que hi ha molta feina per fer (preparar la campanya, repartir propaganda electoral, organitzar o  participar en l'organització d'actes i celebracions, participar directament en els actes de vot anticipat o en la pròpia jornada electoral del 25 d'abril...).

Des de la Comissió entenem que el paper de les Entitats i Associacions locals és molt important per difondre la iniciativa als seus membres i associats i estendre la proposta de col·laboració a tots aquells que ho desitgin. 

Per això, ara que en aquests moments estem ja ficats de ple en la feina d'organitzar el referèndum i que ja comptem amb un primer calendari d'actes, ens tornarem a posar en contacte amb vosaltres per convocar-vos a una reunió, que tindria lloc el proper dilluns, 8 de març, a les 8 del vespre als baixos de l'Ajuntament. Us posarem al corrent de la feina feta i la que falta per fer i parlarem de quina manera des de les entitats, en la mesura de la vostra voluntat i possibilitats, podeu col·laborar amb aquesta iniciativa.

Atentament,


Riudellots Decideix!

Comissió Organitzadora del Referèndum per la Independència de Catalunya a Riudellots de la Selva."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada