dijous, 28 de gener del 2010

Reunió Comarcal (Selva)

El dijous 28 de gener del 2010 es va dur a terme a la capital de la comarca, Santa Coloma de Farners, una reunió comarcal sobre les consultes. Alguns membres de Riudellots Decideix hi van assistir car es van tractar diverses qüestions importants per a l'organització de la nostra comissió, entre els quals podem destacar:
  • Junta Electoral: davant la necessitat de constitució d'una Junta Electoral per garantir un correcte funcionament del referèndum, es van proposar diversos noms de persones de Riudellots adequades per a aquesta comesa. Es va decidir per unanimitat que seria millor que aquesta Junta fos constituïda per gent aliena a Riudellots Decideix.
  • Programes informàtics: a partir de les informacions adquirides a la Reunió Comarcal, es va informar de l'existència de dos programes per a la gestió informàtica del procés electoral, un utilitzat per la plataforma Decidim.cat i l'altre per la Coordinadora Nacional. Es va acordar per consens adoptar el de la Coordinadora Nacional, utilitzat per la majoria de municipis i que permet el creuament de dades i el funcionament conjunt.
  • Empadronament: a partir de l'experiència d'altres pobles es va comentar que seria molt útil que el mateix 25 d'abril es poguessin emetre volants d'empadronament per a tots aquells que ho necessitessin per a poder votar.
  • Entitats: els diferents pobles assistents a la reunió de Santa Coloma van posar de manifest el divers grau d'implicació de les entitats locals amb la consulta. Vam decidir, doncs, convocar-los a una reunió per explicar-los com ens organitzem i per convidar-los a participar en tots els actes i activitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada